Kako Se Pletu Pletenice Uz Glavu

Famous Kako Se Pletu Pletenice Uz Glavu Ideas. Ova frizura je idealna za poslovno izdanje, ali može biti odličan izbor za neki svečani događaj, uz malu crnu haljinu. Pletenice uz glavu, ili duple francuske pletenice, najvreliji su trend sezone.

Kako Napraviti Pletenice Uz Glavu trendifrizure
Kako Napraviti Pletenice Uz Glavu trendifrizure from trendifrizure.blogspot.com

Ove pletenice frizure mogu trajati i po nekoliko meseci ako su dobro. Letnje vrućine su stigle i. Pletenje kose idealan je način za postizanje predivne frizure bez mnogo truda, no najveći je problem kosu isplesti kako treba.

Trajne Pletenice U Kosi Su One Koje Se Nose Uz Glavu Duži Vremenski Period.


Bokserske pletenice nisu samo za teretanu, već se nose i uz potpuno različite stilove odevanja. Ove pletenice frizure mogu trajati i po nekoliko meseci ako su dobro. Mogli ste ih videti na kardašijan devojkama, na modnim pistama, a sada imamo s.

Pletenice Uz Glavu Su Veoma Jednostavne Za Održavanje.


Kosu razdijelite malo iznad lijevog uha ravnim dijelom. Jedna od takvih je i. Kako isplesti kikice (pletenice) pokvasite kosu.

On Olakšava Uplitanje Kikica I.


Međutim, idealni su za odrasle žene, posebno kada su u pitanju aktivnosti na otvorenom ili želja da jednostavno i. Ova frizura je idealna za poslovno izdanje, ali može biti odličan izbor za neki svečani događaj, uz malu crnu haljinu. Napravite razdeljak na sredini i.

Izrada Pletenica Je Jednostavna, Ali Zahtjeva.


Pokupite gornju polovinu kose, kao kad je vezujete. Klasične bokserske pletenice se prave vrlo jednostavno i pletu se uz glavu, slično kao „riblja kost”, sa jednom malom, ali važnom razlikom (koju ćemo opisati u nastavku). Ona je upečatljivija verzija obične pletenice, a njena velika prednost je što optički povećava volumena.

Kosa Ovako Upletena Može Stajati Nedeljama Ukoliko Se Pažljivo Tretira Pranjem I Nanošenjem Ulja.


Nakon što savladate izradu krivih i pravih očica poželjet ćete izrađivati složenije uzorke. Samo je dovoljno da gornji deo kose (iznad čela. Pletenice su najbolja frizura za svaku priliku!.

Posting Komentar untuk "Kako Se Pletu Pletenice Uz Glavu"